Doe mee

GL Zutphen
GL Zutphen

Zutphen vol energie!

De keuzes van nu hebben effect op later. Het is aan ons allemaal om die toekomst samen vorm te geven. Voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Hoe ziet de toekomst van ons Zutphen en Warnsveld eruit? Waar werken, wonen en leven we? Hoe hebben we de zorg georganiseerd? Is er nog natuur om van te genieten? Bruist de gemeente van initiatieven en is de binnenstad een levendig centrum vol bijzondere detail handel, kunst en cultuur? Hebben we de historische panden behouden? En zijn we nog afhankelijk van vuile energie?

Wij nodigen je graag uit met ons mee te praten en mee te denken.
Doe je met ons mee?

GroenLinks zet zich in voor een groen, sociaal en mooi Zutphen en Warnsveld. We doen dat met een enthousiaste groep vrijwilligers.

Meedoen?
Wil je ook een steentje bijdragen en vraag je je af hoe je ons kunt helpen, neem dan contact op: zutphen@groenlinks.nl

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan het laatste nieuws over GroenLinks Zutphen, zodat je altijd op de hoogte blijft!
Schrijf je hier in voor de lokale GroenLinks-mail.

Weinig tijd?
Je kunt met weinig tijd al veel doen:
1. Like ons op Facebook
2. Volg ons op Twitter
3. Retweet onze tweets
4. Werf een lid
5. Doneer een bedrag (zie onderstaand)

Doneren
Campagne voeren kost geld. Ons campagnebudget is niet ruim, maar GroenLinks Zutphen is goed in het werken met kleine budgetten. Het spreekt natuurljik voor zich dat er meer mogelijk is met een wat groter budget.

Je kunt je bijdrage (klein of groot) storten op IBAN NL 27TRIO0786831251 t.n.v. GroenLinks Zutphen o.v.v. bijdrage campagne.
Elke bijdrage, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd en zal goed worden besteed.

Gemakkelijk en veilig doneren aan GroenLinks Zutphen kan ook via iDeal. Ga dan naar steun.groenlinks.nl.