Mariëlle Haneveld

Mariëlle Haneveld

Bestuurslid

Mariëlle (1971) woont samen in Zutphen, heeft twee kinderen en is werkzaam als marketing medewerker bij een ingenieursbureau in Apeldoorn.

'Ik ben geboren en opgegroeid in Zutphen. Na mijn HEAO (EL) studie in Enschede ben ik uiteindelijk weer terug gekomen naar Zutphen, waar ik nu nog altijd met veel plezier woon.
Sinds een paar jaar ben ik lid van GroenLinks omdat ik geloof in de waarden en standpunten van GroenLinks. Daarbij vind ik het belangrijk dat we verder kijken dan de dag van morgen zodat onze kinderen ook kunnen genieten van onze mooie wereld waarin het fijn leven en werken is.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen heb ik geholpen met de campagne-activiteiten. Eind vorig jaar zocht het bestuur hulp voor het onderhouden van de website van GroenLinks Zutphen. Die taak heb ik met plezier op me genomen. Het enthousiasme en de gedrevenheid van de fractie en het bestuur werkten bijzonder aanstekelijk en hebben er voor gezorgd dat ik me graag in wil zetten GroenLinks en voor onze mooie stad en gemeente.'