Sociaal en duurzaam ondernemen in Zutphen

Op 30 januari komt Ineke van Gent, Tweede Kamer-lid voor GroenLinks, naar Zutphen voor een bijeenkomst over sociaal en duurzaam ondernemen.

Om 13.30 uur begint de bijeenkomst in de koffiekamer van De Born op het oude Bornhof. Na twee interessante lezingen wordt er in een ronde tafel gesprek van gedachten gewisseld over de kansen en beperkingen van sociaal en duurzaam ondernemen. Hoe kunnen we sociaal en duurzaam ondernemen beter mogelijk maken en stimuleren?

Twee ondernemers nemen ons mee in de ervaringen die zij hebben opgedaan met sociaal en duurzaam ondernemen. Henk Smit runt de Driekant in de Lange Hofstraat. Een succesvol concept waarin sociaal en duurzaam ondernemen bijzonder krachtig samenkomen. Rob Gort heeft in zijn een eigen recycle-bedrijf voor bouwmaterialen, de Bouwcarrousel, ervaren dat het keihard knokken is om duurzaam te ondernemen. Geinspireerd door twee ervaringsverhalen gaan we in gesprek over kansen en beperkingen, succesfactoren en bedreigingen van sociaal en duurzaam ondernemen. Aan de ronde tafel naast de sprekers in elk geval Ineke van Gent en lokale GroenLinks-politici. Met de mensen in de zaal willen zij in gesprek over de vraag hoe sociaal en duurzaam ondernemen meer voet aan de grond kan krijgen en over wat GroenLinks, in Den Haag en in Zutphen, hieraan kan bijdragen. Meer informatie over de middag kunt u komende weken vinden op www.zutphen.groenlinks.nl.

Feestelijke start campagne!

Om 17.00 uur ronden we het debat over sociaal en duurzaam ondernemen af en presenteert de campagnecommissie het verkiezingsmateriaal voor de gemeenteraadsverkiezingen. Onder het genot van een drankje en hapje geven we zo een feestelijke start aan de campagne die we samen met u willen voeren!