Droom mee over de toekomst van Zutphen!

Heb je dromen over Zutphen? Heb je wensen voor Zutphen? Kom dan op dinsdagavond 19 januari naar het Middenhuis in Leesten (Fie Carelsenstraat 32).

Inspireer anderen en laat je inspireren!

Het Verkiezingsprogramma 2010-2014 is vastgesteld. GroenLinks gaat voor een Groen - Sociaal - Open Zutphen. In het programma is de koers voor komende jaren uitgezet, op hoofdlijnen. Ter illustratie zijn dromen van GroenLinks-politici opgenomen, omdat we ons graag laten inspireren en leiden door 'stippen aan de horizon' . We willen (nog) meer oog en oor hebben voor creatieve ideeën en oplossingen die de toekomt van Zutphen nog groener, socialer en opener maken.

Op 19 januari nodigen we iedereen die ook wensen en dromen heeft voor Zutphen uit om die met ons te delen en samen te kijken wat er nodig is om die dromen werkelijkheid te laten worden. De bijeenkomst is in het Middenhuis. Dit is de sfeervolle, inspirerende gemeenschapsruimte van het ecologische project Vernieuwend Wonen in Leesten. Vanaf 20.00 uur laten we elkaar onze dromen zien en horen. We nodigen je dan ook uit om je droom of wens mee te nemen in vorm van een verhaal, gedicht, schilderij, tekening, foto, object, beeld, collage, simulatie, muziek. Wie liever ter plekke nog iets wil maken of zijn / haar droom wil verbeelden kan vanaf 18.30 uur in het Middenhuis terecht. Er is materiaal aanwezig om te tekenen en collages te maken.

Om 20.00 uur stellen we onze dromen en wensen ten toon. Door bij elkaar te kijken en met elkaar van gedachten te wisselen doen we inspiratie op. Na ongeveer een uur kan een ieder die wil 5 minuten op de zeepkist om zijn of haar droom aan iedereen te presenteren. Ter afsluiting koppelen we de nieuwe dromen en ideeën aan het verkiezingsprogramma van GroenLinks. En onze lijsttrekker, Gerard Buitink, blikt vooruit: wat denkt de GroenLinks-fractie hiermee te kunnen doen? Hoe kan GroenLinks bijdragen aan het waarmaken van deze dromen?

Je kan je aanmelden voor deze inspirerende avond bij Inigo Henning (571457) of Patricia Withagen (520554 of p.withagen@slimmens.nl).