Provinciale statenverkiezingen: Meld je snel aan!

Op 18 maart 2015 zijn de verkiezingen voor de nieuwe leden van de Provinciale Staten. Een belangrijk moment en start van een nieuwe periode. Ook al is de huidige GroenLinks fractie in Gelderland volop aan het werk, kandidaten voor de volgende termijn kunnen zich tot 1 augustus aanmelden.

Wil jij graag bijdragen aan een mooier, groener en socialer Gelderland? Wil jij alle Gelderlanders vertegenwoordigen? Wil je meewerken aan oplossingen voor grote uitdagingen voor leefomgeving en ruimtelijke ordening, milieu, openbaar vervoer, cultuurhistorie, natuur, klimaat, landbouw, mobiliteit, energie, waterbeheer, leefbaarheid en landschap?

GroenLinks Zutphen moedigt leden uit om kandidaatstelling te overwegen. Mocht je hier interesse voor hebben dan kan je rekenen op de fractie die uiteraard campagne voor je zal voeren. Meld jij je aan? Wij horen het graag als er vragen zijn of als je steun nodig hebt. Daar waar we kunnen mag je op ons rekenen! Wij zien ons ook graag vanuit Zutphen vertegenwoordigt in de Staten!

Let erop dat kandidaatstelling nog kan tot 1 augustus. Mocht je snel meer informatie willen dan kan je die vinden via deze link:
http://gelderland.groenlinks.nl/node/111767

Mede namens de fractie van GroenLinks Zutphen,
Victor Boldewijn