Focus: 15 hoofdpunten verkiezingsprogramma 2012

GroenLinks wil de overgang maken van een schuldeneconomie naar een gezonde duurzame economie die zich meer richt op het welzijn van mensen. GroenLinks laat in het verkiezingsprogramma “Groene kansen voor Nederland” zien dat het kan: het financieel en ecologisch in balans brengen van onze economie en het behouden én creëren van banen met gelijke kansen voor iedereen. Om de hoofdpunten snel te kunnen bekijken en delen hebben we deze op 1 A4 samengevat. De campagne is begonnen: de tijd is nu!

Het verkiezingsprogramma 2012: "Groene Kansen voor Nederland" is opgedeeld in drie hoofdthema's met ieder vijf hoofdpunten. Van elk thema hebben we ook een afbeelding gemaakt, zodat je in een oogopslag de hoofdpunten kunt zien.

Met de samenvatting van het verkiezingsprogramma en ander campagne materiaal gaan we de komende periode Zutphen in. Heb je zin om je aan te sluiten: leuk! Mail ons en we zien elkaar binnenkort.

Meer informatie en het volledige verkiezingsprogramma vind je op http://programma.groenlinks.nl/ of stuur een mailtje naar zutphen@groenlinks.nl.