Zonne-energie bijeenkomst op 5 maart

Dinsdag 5 maart 2013 organiseert de Gemeente Zutphen een bijeenkomst over zonne-energie, voor iedereen die betrokken is bij een zonne-energie project of er een willen starten. De bijeenkomst is in De Kaardebol. De zaal gaat om 19.15 uur open, waarna Wethouder Patricia Withagen om 19.30 uur start met een inleiding. Vervolgens zijn er korte presentaties van ‘MED Energie naar school’, ‘Solar Beheer - zonne-energie op bedrijfsdaken’ en ‘Mapgear - zonnekaart van Zutphense daken’. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur, met aansluitend een borrel. Deelname is gratis.

 

 

Uitwisselen van ervaringen

Zutphen Energieneutraal vraagt om een flinke inspanning van gemeente, bedrijven, organisaties en inwoners. Naast het terugdringen van het energieverbruik, is het nodig om lokaal duurzame energie op te wekken. En dat gebeurt steeds meer, dankzij mooie initiatieven van onder andere bewoners, bedrijven en basisscholen. Tijdens de avond is er ruimte om vragen voor te leggen aan andere Zutphense initiatiefnemers en ervaringen uit te wisselen. Meer informatie over Zutphen Energieneutraal vindt u op: www.zutphen.nl/energieneutraal.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 19 februari, door een e-mail te sturen naar: a.kroon@zutphen.nl of te bellen met De Kaardebol, 0575 58 77 55.