7 juli: Welk idee heeft u voor Zutphen?

Voor de Gemeenteraadsverkiezingen (Maart 2014) schrijft GroenLinks het verkiezingsprogramma samen met inwoners uit de Gemeente Zutphen. Voor het eerste evenement op zondag 7 juli as. hebben we een vierkant in Zutphen geprikt en brengen we alle inwoners deur aan deur persoonlijk een uitnodiging op 18 en 20 juni.

Voor de Gemeenteraadsverkiezingen (Maart 2014) schrijft GroenLinks het verkiezingsprogramma samen met inwoners uit de Gemeente Zutphen. Lees het persbericht van 1 mei 2013 hier.

Naast activiteiten op de sociale media wordt  een drietal bijeenkomsten georganiseerd met verschillende genodigden. De eerste bijeenkomst vindt plaats op zondag 7 juli om 15.00 uur in het Stedelijk (Isendoornstraat 3). Inwoners en ondernemers in het “vierkant” (postcode 7201 –zie foto-) worden deze week door een aantal actieve leden van GroenLinks persoonlijk uitgenodigd.

Op dinsdag 18 juni en donderdag 20 juni gaat een groep actieve GroenLinksers langs de deuren in Zutphen. Zij zullen van het ’s Gravenhof tot aan het station, vanaf de IJsselkade, tot aan de Laarstraat uitnodigingen verspreiden voor de bijeenkomst op 7 juli. Tijdens deze bijeenkomst wordt op een informele manier met elkaar besproken wat er leeft, wat mensen beweegt en welke ideeën mensen hebben.  Wij willen deze input, daar waar het kan, gebruiken voor ons verkiezingsprogramma.

Op zondag 7 juli biedt GroenLinks Zutphen inwoners van Zutphen de mogelijkheid zich te laten horen en tevens een kijkje te nemen in de lokale politiek. Hierna volgen nog twee bijeenkomsten in het najaar; de input van deze bijeenkomsten wordt verzameld en bekeken door leden van GroenLinks. Na het verzamelen van de informatie uit deze drie bijeenkomsten en sociale media is het programma in december 2013 klaar. Uiteraard wordt alle informatie getoetst aan de waarden van GroenLinks, maar dit is ook het enige dat vaststaat, verder staat GroenLinks Zutphen open voor ideeën van inwoners en ondernemers in Zutphen. 

 

We zijn benieuwd naar uw ideeën voor Zutphen en hopen u te zien op zondag 7 juli! 

 

Heeft u nog vragen? Mail naar zutphen@groenlinks.nl.