Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. 197.000,- Euro voor klimaatkast gemeentehuis

  Bouwwerk op stadhuis

  (Bijna) 2 ton is in tijden van drastische bezuinigingen een groot bedrag. Toch is de fractie van GroenLinks akkoord gegaan met een bedrag van 197.000,- Euro voor de aanpassing van de klimaatkast op het dak van het gemeentehuis, ook wel bekend als de ‘UFO’.

  Lees verder
 2. Dag Van De Duurzaamheid 2018

  Zoals je weet is het morgen (10 oktober) de dag van de duurzaamheid. Als GroenLinks gaan wij ons hier natuurlijk voor inzetten! In de Gemeente Zutphen zijn er tal van activiteiten en acties te beleven.

  Lees verder
 3. GroenLinks Borrel 7 september

  GL Borrel 7 september

  Een GroenLinks borrel staat garant voor een gezellige middag, waarbij iedereen welkom is om onder het genot van een drankje het weekend in te luiden.

  Lees verder
 4. Terugblikken op ALV 26 september

  We mochten 12 personen verwelkomen op deze ALV, waarvoor FC Zutphen dit keer de gastheer was. De reeds gecommuniceerde wisselingen in het bestuur kwamen als eerste aan bod en nieuweling Bas Bresters stelde zich voor. Daar we drie nieuwe gezichten in ons midden hadden, volgde een algeheel rondje kennismaking.

  Lees verder
 5. Zutphens coalitieakkoord wint 2e prijs op klimaat!

  huis lumen

  Na Wageningen is het coalitieakkoord van Zutphen het meest concreet over het klimaatbeleid en scoort maar liefst 18 van de 20 punten. “Hoewel de meeste gemeenten in vier jaar tijd enorm vooruit zijn gegaan in aandacht voor het klimaatbeleid, ontbreken echt concrete doelstellingen bij veel Gelderse gemeenten”, aldus voorzitter Asje van Dijk van het Gelders Energie Akkoord. Het is natuurlijk niet vreemd dat Wageningen en Zutphen een positieve uitzondering zijn. In beide gemeenten werd GroenLinks de grootste partij na de verkiezingen van 21 maart 2018.

  Lees verder
 6. PlusOV! Een pittig dossier!

  Toen ik me kandidaat stelde als raadslid was mijn grote voornemen de afstand tussen politiek en de samenleving te verkleinen.  Ik wilde werken aan dingen die er spelen in de stad, die mensen persoonlijk raken. 

  Lees verder
 7. GroenLinks borrel op 13 juli

  GroenLinks borrel 13 juli

  Een GroenLinks borrel staat garant voor een gezellige middag, waarbij iedereen welkom is om onder het genot van een drankje het weekend in te luiden.

  Lees verder

Pagina's