Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Wethouder aan het woord

  Harry Matser

  Op het moment van schrijven is 2018 bijna voorbij. Voor mij persoonlijk een jaar van verandering. Ik stopte als bestuurder van een Ggz-organisatie om namens GroenLinks wethouder van Zutphen te worden.

  Lees verder
 2. Inloopuur duurzaamheid met wethouder en raadslid

  gelderlandtour

  Komende zaterdag 9 maart ben je van harte welkom bij ons inloopuur over duurzaamheid. Wethouder Harry Matser en GroenLinks-raadslid Dolf Logemann gaan graag met je in gesprek over duurzaamheid, energie en klimaat. Loop dus vooral even binnen bij wijkcentrum de Uitwijk, De Brink 116 in Zutphen, tussen 14:00 en 16:00 uur. Lokale vraagstukken, ambities of hoofdbrekers: deel je verhaal en stel je vragen!

  Lees verder
 3. Terugblikken op ALV 26 september

  We mochten 12 personen verwelkomen op deze ALV, waarvoor FC Zutphen dit keer de gastheer was. De reeds gecommuniceerde wisselingen in het bestuur kwamen als eerste aan bod en nieuweling Bas Bresters stelde zich voor. Daar we drie nieuwe gezichten in ons midden hadden, volgde een algeheel rondje kennismaking.

  Lees verder
 4. PlusOV! Een pittig dossier!

  Toen ik me kandidaat stelde als raadslid was mijn grote voornemen de afstand tussen politiek en de samenleving te verkleinen.  Ik wilde werken aan dingen die er spelen in de stad, die mensen persoonlijk raken. 

  Lees verder

Pagina's