Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Wethouder aan het woord

  Harry Matser

  Op het moment van schrijven is 2018 bijna voorbij. Voor mij persoonlijk een jaar van verandering. Ik stopte als bestuurder van een Ggz-organisatie om namens GroenLinks wethouder van Zutphen te worden.

  Lees verder
 2. Terugblikken op ALV 26 september

  We mochten 12 personen verwelkomen op deze ALV, waarvoor FC Zutphen dit keer de gastheer was. De reeds gecommuniceerde wisselingen in het bestuur kwamen als eerste aan bod en nieuweling Bas Bresters stelde zich voor. Daar we drie nieuwe gezichten in ons midden hadden, volgde een algeheel rondje kennismaking.

  Lees verder
 3. Zutphens coalitieakkoord wint 2e prijs op klimaat!

  huis lumen

  Na Wageningen is het coalitieakkoord van Zutphen het meest concreet over het klimaatbeleid en scoort maar liefst 18 van de 20 punten. “Hoewel de meeste gemeenten in vier jaar tijd enorm vooruit zijn gegaan in aandacht voor het klimaatbeleid, ontbreken echt concrete doelstellingen bij veel Gelderse gemeenten”, aldus voorzitter Asje van Dijk van het Gelders Energie Akkoord. Het is natuurlijk niet vreemd dat Wageningen en Zutphen een positieve uitzondering zijn. In beide gemeenten werd GroenLinks de grootste partij na de verkiezingen van 21 maart 2018.

  Lees verder
 4. PlusOV! Een pittig dossier!

  Toen ik me kandidaat stelde als raadslid was mijn grote voornemen de afstand tussen politiek en de samenleving te verkleinen.  Ik wilde werken aan dingen die er spelen in de stad, die mensen persoonlijk raken. 

  Lees verder

Pagina's