Uitgelicht

#veranderingbeginthier
#veranderingbeginthier

Als GroenLinks Zutphen zijn we er trots op om deel te mogen uitmaken van de groeiende GroenLinks beweging. Dit dragen wij dan ook graag uit. Om het voor jou gemakkelijk te maken om te laten zien dat je de GroenLinks beweging steunt, hebben we op deze pagina wat handige links, logo's en huisstijl richtlijnen geplaatst.

GroenLinks Webwinkel

In de webwinkel van GroenLinks vind je vele handige en leuke producten. Je kunt hier bijvoorbeeld vlaggen, pennen en tassen bestellen van GroenLinks en GroenLinkskleding. Alle artikelen zijn duurzaam geproduceerd en verkrijgbaar voor eerlijke prijzen.

Webwinkel

Huisstijl GroenLinks

Als je namens GroenLinks Zutphen een e-mail stuurt of document opmaakt, is het wenselijk om de GroenLinks huisstijl te hanteren. Hieronder vind je de afbeeldingen en links die jou daarbij helpen.

Huisstijlgids

Font Open Sans

Font Anton regular

Kleurcodes
Rood: #DD0031
Groen: #39A935
Donkergrijs: #323232
Lichtgrijs: #EDEDED

Logo's

Logo GroenLinks Zutphen

#veranderingbeginthier

#teamgroenlinkszutphen

Hashtag afbeeldingen voor digitaal gebruik

Copyright en disclaimer

Leden die gerechtigd zijn om namens GroenLinks Zutphen een tekst openbaar te maken, brief, e-mail of document op te maken, dan wel te versturen, mogen gebruik maken van de huisstijl, logo's en afbeeldingen. Twijfel je of dit voor jou is toegestaan, of wil je hier gebruik van maken op journalisieke gronden (pers), vraag dan toestemming via zutphen@groenlinks.nl.