15 juni: Groene lintje!

Na het succes van afgelopen jaar reikt GroenLinks ook dit jaar een groen lintje uit. Dit keer aan mensen, bedrijven of instellingen die sociaal werken, mensen een kans geven om mee te doen. Wie nomineer jij voor het groene lintje 2013? Stuur je inzending naar zutphen@groenlinks.nl!

GroenLinks staat voor een samenleving waar iedereen meedoet en de kans krijgt zijn/haar talenten te ontwikkelen. Nu zijn we heel benieuwd wie er volgens jou in aanmerking komt voor het groene lintje van 2013. Het kan een persoon zijn, een bedrijf, maar ook een initiatief uit de buurt. Geef jouw favoriet hier op!  

GroenLinks is blij met de toezegging van Henk Smit om het juryvoorzitterschap (politiek onafhankelijk) op zich te willen nemen. Driekant is een voorbeeld van sociaal ondernemerschap. Een onderneming die o.a. leerwerkplaatsen biedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het verbeteren van de doorstroom mogelijkheden.

We zijn benieuwd naar jouw inzending voor een groen lintje. En waarom jij vindt dat deze persoon, organisatie, bedrijf het voorbeeld van sociaal ondernemen of sociaal buurtproject is. Natuurlijk kun je ook jezelf nomineren, als je vindt daar zelf een voorbeeld van te zijn. Je kunt tot en met 29 mei jouw nominatie kenbaar maken bij zutphen@groenlinks.nl. De genomineerden worden vermeld op deze site.

Daarna kan iedereen tot 12 juni stemmen op deze site. De jury weegt deze stemming mee in haar keuze voor de toewijzing van het lintje. Zaterdag 15juni op de dag van de duurzaamheid vindt de uitreiking plaats en natuurlijk is daar ook een prijs aan verbonden.