GroenLinks Zutphen-Warnsveld reikt dit jaar een groene en een linkse duim uit.

De groene duim gaat naar mensen, bedrijven of instellingen die zich in het afgelopen jaar op positieve wijze hebben ingezet voor de natuur, het milieu of andere duurzame zaken. 

Die persoon of organisatie die zich op sociaal gebied het meest heeft ingezet voor de gemeenschap, ontvangt de linkse duim.

De uitreiking door onze wethouder Harry Matser vindt plaats tijdens de borrel van 4 oktober 2019.

Weet je een persoon of organisatie die een groene of linkse duim verdient en wil je die nomineren, stuur dan een bericht  voorzien van jouw eigen gegevens, de contactgegevens van de genomineerde en een korte motivatie naar zutphenseduim@gmail.com of plaats een bericht op de facebookpagina van GroenLinks Zutphen-Warnsveld. 

De sluitingsdatum van de nominaties is 30 augustus. Vanaf die datum kunnen alle leden maar ook niet-leden tot 6 september via onze Facebook-pagina online op hun  favoriet stemmen.

De jury,  bestaande uit John Verheijden, Marleen Heinen, Mieke Kleinleugenmors, Martijn Ebbinge en Martine Westerik, beoordeelt dan de 3 nominaties die de meeste stemmen hebben gekregen en kiest uiteindelijk de winnaars van de beide duimen. De nominaties worden beoordeeld op impact, inspiratie, innovatie, passie en eigenheid.

Hartelijke groet, 
Het bestuur van 
GroenLinks Zutphen-Warnsveld