Dat Bolwerck
Dat Bolwerck

Ledenvergadering 31 oktober

Op 31 oktober stellen wij ons verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vast voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Beste leden van GroenLinks Zutphen,

Bij deze nodig ik je van van harte uit aanwezig te zijn bij onze:

Algemene ledenvergadering (ALV) op 31 oktober om 19:30 in Dat Bolwerck in Zutphen
(Zaadmarkt 112 in Zutphen, www.datbolwerck.nl).

Toelichting Dat Bolwerck
Voor geïnteresseerden zal Vincent Peppelenbos van Dat Bolwerck een halfuur eerder, om 19:00 uur, een korte toelichting geven over het gebouw en kan je zelf rustig rondlopen en een deel van de expositie bekijken.

Om 19.30 start het officiële gedeelte van de ALV.
We stellen dan achtereenvolgens ons verkiezingsprogramma en onze kandidatenlijst (vanaf plek 2) vast voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Leden uit de gemeente Zutphen hebben hierbij stemrecht (leden uit de gemeente Brummen stellen op een later moment hun programma en kandidatenlijst vast). Het belooft een prachtige avond te worden, met een mooi verkiezingsprogramma en een fantastische kandidatenlijst. Vanaf 1 november kan niemand meer om dit geweldige team heen!

Graag bericht of je er wel of niet bij bent
Ik hoop je van harte te zien op onze ALV op 31 oktober. Om een goede inschatting te maken van het aantal mensen, hoor ik graag of je wel of niet aanwezig kunt zijn en vermeldt daarbij ook of je stemgerechtigd bent voor de gemeente Zutphen.Voor verdere vragen kan je me altijd mailen of bellen (ook als je interesse hebt in een bestuursfunctie!)

Hartelijke groet,

Joram van Donk
Voorzitter GroenLinks Zutphen

 

06-24709125
joramvdonk@gmail.com

P.S.
Ook als je geen lid bent ben je van harte uitgenodigd! Om je aan te melden kan je een bericht sturen aan joramvdonk@gmail.com