Picknick@Vogelpark zaterdag 18 augustus 2012 - persbericht

Op zaterdag 18 augustus houdt GroenLinks Zutphen een picknick in het Vogelpark in Zutphen. Wij nodigen iedereen van harte uit om met vrienden/familie/buren/kinderen langs te komen!

Het weer voor zaterdag ziet er goed uit, het belooft een zomers en luchtig gebeuren te worden. Voor wie geen zin heeft om over politiek te praten is er van alles te doen en eten. Voor wie het wel wil: naast fractie, bestuur en wethouder zal ook de landelijke campagnetour met een (aantal) (kandidaat)kamerlid/ leden voor de Tweede Kamer  aanschuiven.

Voorafgaand aan de picknick zullen het bestuur en de fractie van GL Zutphen gezamenlijk het vogelpark schoonmaken. Tijdens de picknick zal van alles te doen zijn om jong en oud te vermaken.  Zo komt de Banjercaravan en is er livemuziek. Verder zal er een kar van Talamini zijn, een koffiekar van Kaldi, een sapkar en nog veel meer lekkers; het meeste gratis, sommige dingen tegen een kleine vergoeding.  Ook is een ieder natuurlijk vrij een eigen picknickmand mee te nemen.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten in het Vogelpark!