StMetgezelschap
StMetgezelschap

Pop-up winkel podium voor maatschappelijke organisaties: Metgezelschap

GroenLinks biedt in de pop-up-winkel ook een podium aan maatschappelijke organisaties en initiatieven die een bijdrage kunnen leveren aan het waar maken van de wensen, ideeën uit ons programma: Stel je voor dat … Zo maken we samen gebruik van de kansen die er nu al zijn. Eén en één is dan echt drie. Op de dag van de opening zijn door diverse organisaties al afspraken gemaakt om hier gebruik van te maken.

St.Metgezelschap (www.metgezelschap.nl) gaat op de donderdagmorgen onze pop-up-winkel versterken. MetGezelschap is een stichting die haar leden in staat stelt de regie te hebben en te houden over eigen zorg en welzijn. Regie over eigen leven voeren, zelfredzaam blijven, langer thuis wonen. Dat kan, maar roept ook vragen op. StMetgezelschap kan hulp bieden bij het vinden van de juiste wegen en kunnen adviseren bij hulpvragen.

Zij hebben een flink aantal hulpverleners en zorgaanbieders geselecteerd –Metgezellen- die voor u aan de slag kunnen. Ook informeren zij u graag over de mogelijkheden die er zijn binnen het snel veranderende zorgstelsel.

Zij houden op de donderdagmorgen een inloop spreekuur in onze campagnewinkel. De winkel is dan open van 10.00 uur tot 13.00 uur. Kom even langs met uw vraag of opmerking. De koffie staat klaar!