VACATURES | Doe mee in het campagneteam!

GroenLinks Zutphen is voor de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 en de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 op zoek naar 3 enthousiaste collega’s die willen bijdragen aan de meest succesvolle campagne ooit! Voor het kernteam zijn we daarom op zoek naar een Vrijwilligerscoördinator, een Activiteitencoördinator en een Communicatie & social media coördinator, die samen met de campagneleider een campagne neerzetten waar iedereen enthousiast van wordt!

 

Taken:

Campagneleider (Joram van Donk):

  • Campagneteam samenstellen, aansturen & binden; contact onderhouden en aanspreekpunt met fractie / bestuur / landelijk bureau / andere campagneleiders; planning en budgetbeheer algemene campagne; schrijven en bewaken van campagneplan; inspireren, motiveren en activeren; verzorgen van trainingen aan alle vrijwilligers.

Vrijwilligerscoördinator:

  • Werven van vrijwilligers (leden en sympathisanten); selectie vrijwilligers en coördineren inzetbaarheid; aansturen, activeren en mobiliseren van vrijwilligers. Wijken met kiezers in kaart brengen / data-analyse (i.s.m. landelijk).

Activiteitencoördinator:

  • Activiteitenplan uitwerken op basis van campagneplan; publieksacties bedenken, coördineren en uitvoeren; verantwoordelijk voor campagnemateriaal (bestellen + beheer); beheer campagnepand.

Communicatie & social media coördinator:

  • Communicatieplan uitwerken op basis van campagneplan; beheer van sociale Media; verantwoordelijk voor vormgeving van sociale mediaberichten; verantwoordelijk voor persberichten naar lokale media (i.s.m. campagneleider).

Naast het kernteam bestaat het campagneteam uit een grote groep actieve leden en sympathisanten. Deze vrijwilligers zullen zoveel mogelijk worden ingezet bij activiteiten op basis van hun interesses en kwaliteiten. Daartoe zal de vrijwilligerscoördinator van alle mensen die zich aanmelden hun voorkeuren registeren en waar nodig een kennismakingsgesprek met hen voeren.

De functies zijn vrijwillig, maar leveren veel op: Zutphen is aangesloten bij het landelijke campagnetraject, waardoor je veel training, ervaring en nieuwe contacten op kunt doen.

Geïnteresseerd? Mail voor 30 september je motivatie en C.V. naar Joram van Donk, campagneleider GroenLinks Zutphen-Warnsveld: joramvdonk@gmail.com