Vacatures Groenlinks-fractie

Zoals jullie vast niet is ontgaan, zijn er enige verschuivingen ontstaan door het vertrek van  Lilly-Ann de Jong en Liza Luesink uit de gemeenteraad. Dit maakt dat Mirjam Dolfing en Herman Krans inmiddels benoemd zijn tot raadslid. 

Door deze verandering zijn hun plekken in het forum vrijgekomen en deze moeten in september weer gevuld worden. De huidige fractie is dan ook ontzettend blij dat Frederiek Overbeek, die op de kandidatenlijst stond voor de gemeenteraadsverkiezingen, heel veel zin en energie heeft om de fractie als forumlid aan te vullen. Frederiek zal in september officieel als forumlid worden voorgedragen. 

Op dit moment staat de gemeenteraad van Zutphen open voor een pilot om ook kandidaten die niet op de kieslijst van de laatste gemeenteraadsverkiezingen staan, toch te benoemen als forumlid. Dit biedt dus een mooie kans voor een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die niet op de kandidatenlijst staat.

Ben jij die enthousiasteling die het team van GroenLinks Zutphen wil komen versterken? Kijk dan gauw op de website voor de profielschets. Pas jij precies in die profielschets, pak dan je kans en schrijf voor 31 augustus een motivatiebrief met CV naar de sollicitatiecommissie: bestuurzutphen@groenlinks.nl 

Alvast hartelijk dank voor je reactie!

Met vriendelijke groet,
Annelies Bickes-Hannink
Voorzitter bestuur GroenLinks Zutphen