Wat is 7x11 GroenWerkt?

Een inspiratiebijeenkomst waar 7 mensen in 11 minuten een concreet groen succesverhaal vertelden uit de eigen praktijk. Stuk voor stuk mooie voorbeelden die bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving en/of economie. Wat is er mooier dan te vertellen over de activiteit, het project of het idee dat jij van de grond hebt gekregen? De ervaring en het succes met anderen te delen en hen zo te inspireren om ook hun passie waar te maken en de samenleving te vergroenen?

Op vrijdag 11 januari organiseerde de programmacommissie van GroenLinks een bijeenkomst in Utrecht onder de titel ‘7x11 GroenWerkt’. Een inspiratiebijeenkomst waar 7 mensen in 11 minuten een concreet groen succesverhaal vertelden uit de eigen praktijk.  Stuk voor stuk mooie voorbeelden die bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving en/of economie.

Verhalen die een zaal GroenLinksers, 11 rijen van 7 stoelen, inspireren tot concrete, groene initiatieven in de eigen praktijk van vandaag en morgen. Tegelijkertijd is het inspiratiebron voor de verkiezingsprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

GroenWerkt in Zutphen

In Zutphen bruist het van de groene initiatieven van bedrijven en bewonersgroepen. Op het terrein van energiebesparing en –opwekking, op het terrein van groenbeheer en –ontwikkeling, op het terrein van leefbaarheid en zwerfvuil.  Wat is er mooier dan te vertellen over de activiteit, het project of het idee dat jij van de grond hebt gekregen? De ervaring en het succes met anderen te delen en hen zo te inspireren om ook hun passie waar te maken en de samenleving te vergroenen? Ook in Zutphen beginnen we ons langzaam maar zeker voor te bereiden op de verkiezingen in maart 2014, des te meer reden om ons te laten inspireren.

Ook meedoen?

Heb je een groen verhaal over een concrete activiteit, project of idee? En wil je anderen hiermee inspireren? Meld je dan nu aan door onder dit artikel te reageren, een mailtje te sturen naar zutphen@groenlinks.nl of als het je lukt in 140 tekens een tweet te richten aan @GLZutphen. Als er voldoende belangstelling is organiseren we in Zutphen ook een ‘7x11 GroenWerkt’.