Wie verdient een Groen Lintje?
Wie verdient een Groen Lintje?

Wie verdient een Groen Lintje?

Zoals elk jaar reikt GroenLinks Zutphen-Warnsveld een lintje uit. In 2016 is het lintje groen van kleur. Een onderscheiding die gaat naar mensen of organisaties in onze gemeente die zich op positieve wijze inzetten voor onze natuur, het milieu of andere duurzame zaken. De officiële uitreiking van dit lintje vindt plaats in april 2016.

In 2015 reikte GroenLinks een rood lintje uit voor een sociaal initiatief dat zich inzette voor de gemeenschap. Uit vele inzendingen won bewonersinitiatief De Praebsterkamp het Rode Lintje, wat hen in september ook nog een middag gratis ijs opleverde.

Iemand nomineren?

Weet je een persoon of organisatie die een groen lintje verdient? Laat het ons weten en stem binnenkort via onze Facebook-pagina op jouw favoriet!
De vijf kandidaten met de meeste stemmen worden beoordeeld door onze jury, die let op impact, inspiratie, innovatie en eigenheid. De winnaar krijgt in april 2016 het Groene Lintje uitgereikt. Stuur je nominatie voorzien van jouw eigen gegevens, de contactgegevens van de genomineerde en een korte motivatie naar groenlintje@gmail.com of plaats een bericht op onze Facebook-pagina.